Barn og tweens

Barne- og tweensarbeidet i den lokale menigheten er svært viktig! Der kan den unge lære om og bli kjent med Jesus, i tillegg til at det kan skape verdifulle minner.

For at barna skal ha lyst til å komme til kirken, må de først og fremst kjenne at de hører til. Å ha gode venner, og å oppleve at lederen ønsker å være sammen med dem, kan bety mye! I tillegg er det viktig at de får et alderstilpasset opplegg.

Bedre sammen

Foreldrene er den viktigste når det kommer til de unges tro, men de er ikke de eneste viktige! Gode ledere som ser barna og møter dem på en god måte, kan bety en stor forskjell. Vi tror på kombinasjonen av å styrke hjemmet, samtidig med at vi utruster gode ledere til å bli enda bedre til å se det enkelte barn. Vi er så mye bedre sammen!

Leir og arrangementer

Leir er et fantastisk sted å få venner og gode minner. Hver sommer inviterer UNG til sommerfestivalen Liv&Vekst, der vi har eget opplegg for de under skolealder (Superduper) for småskolebarna (24/7) og tweensen (5.-7. klasse). I tillegg finnes mange ulike regionale og lokale tilbud til barna.

Vi vil gjerne hjelpe!

UNG ønsker å bistå deg som lokal arbeider i dette arbeidet. Ta kontakt med konsulent Linda Andernach Johannesen, enten du har spørsmål, ønsker noen å sparre med, eller bare ønsker en prat.

Kontakt oss!

Linda Andernach Johannesen

Levende tro-konsulent
linda@mknu.no – 932 37 021

Torunn Fidje Lian

Barne- og familiekonsulent
920 98 994 – torunn@mknu.no

Kontonummer

3000 15 09000

Org.nr:

970 545 204

Følg oss på sosiale medier

Facebook

Instagram

YouTube

Misjonskirken UNG er en del av kirkesamfunnet