Sommerleir i Stavern

12.-16. juli

Det blir selvfølgelig Camp i Stavern i sommer! Camp er for deg som er født fra 2006 til 2008. Her kan du komme alene eller med venner. I år kan du også velge om du vil sove i lavvo eller ha med ditt eget telt. Les mer om regler rundt dette under «overnatting». Lederne våre er allerede i gang med å planlegge tidenes sommerleir for dere! Det blir selvsagt både Powerstation, aktiviteter, underholdning og Tour de Stagedive! 

Powerstation

Hjertet av Stagedive. Her får du god forkynnelse, og vi bruker tid på å lovsynge, leke og be sammen.

Tour de Stagedive

Lagkonkurranse som går gjennom hele leiren. Kanskje det er ditt lag som vinner i år?

Underholdnings-
kveld

Det er bare å ta med seg lattermusklene, for de får du bruk for her!

Vennskap

Vennskap er viktig på Stagedive. Her skal alle ha noen å være sammen med, både de som kjenner noen fra før og de som kommer alene.

Informasjon

Smågrupper

På Stagedive deles alle deltakerne inn i faste grupper. Reiser du sammen med vennene dine, så kommer du på gruppe med noen du kjenner fra før. Reiser du alene, så sørger vi for at du havner på en gruppe der du får nye venner. Alle gruppene har faste gruppeledere som følger deltakerne gjennom leiren.

Ledere

Det er alltid behov for trygge, gode og gøye ledere på leir. Vil du være med? Send mail til rebecca@justnesmisjonskirke.no, så får du informasjon om oppgaver og påmelding. Vi oppfordrer alle ungdomsarbeidene til å sende ledere med sine deltakere.

Transport

UNG setter ikke opp transport til/fra Stavern. Flere ungdomsarbeid arrangerer felles transport for sine ungdommer, så ta gjerne kontakt med din lokale leder. Det går tog og buss til Larvik, gi beskjed dersom du trenger å bli hentet der.

Overnatting

I år kan du velge om du vil ha plass i en ferdig oppsatt lavvo, eller om du vil ha med ditt eget telt. På grunn av plass i lavvo må du ha med liggeunderlag, og ikke luftmadrass eller feltseng. Skal du ha med ditt eget telt må det være samsvar mellom størrelsen på teltet og hvor mange som skal sove der. Du må også registrere hvem som skal sove i teltet med deg når du melder deg på. Man deles inn i grupper og får tildelt gruppeleder uansett om man velger å overnatte i telt eller lavvo.

Pakkeliste
 • Klær til aktiviteter og til å være ute – sjekk værmeldingen! (NB! Husk at vi overnatter i lavvo/telt)
 • Liggeunderlag, sovepose og pute
 • Toalettsaker
 • Drikkeflaske
 • Bibel – den fysiske boka (Si fra til lederen din på leir hvis du ikke har, så ordner vi!)
 • Penger til kiosk
Reglement - For at alle skal ha det bra på leir!
 • Vi er inkluderende og oppfører oss fint mot deltakere og ledere.
 • Det er ikke lov med alkohol, rusmidler eller porno på leir.
 • Vi besøker ikke hverandre i lavvoene, men er sammen på uteområdet.
 • Alle skal være med på det som skjer av program, og ingen kan forlate leirområdet uten avtale med sin leder.
 • Bading er kun tillat ved særskilt avtale med leder, og skjer på eget ansvar. Alle som skal bade i løpet av leir må ha tillatelse til dette fra foresatte i påmeldingen. Ingen skal bade uten oppsyn fra leder. Lederne vet hvilke regler som gjelder for når man kan bade og hvor mange hver leder kan ha ansvar for.
 • Vi bruker telefonen vår minst mulig på leir.
 • Vi tar det opp med lederen vår dersom vi syns noe er vanskelig underveis.

Trenger du hjelp?

Spørsmål om leiren:

Rebecca Aanonsen

Kontonummer

3000 15 09000

Org.nr:

970 545 204

Følg oss på sosiale medier

Facebook

Instagram

YouTube