UNGDOM

Misjonskirken UNG arrangerer leirer og lederskole for ungdom, og hjelper ungdomsledere i det lokale arbeidet.

For ungdom

 

Stagedive

Stagedive er leirene våre for de som går på ungdomsskolen. En Stagedive skal være full av aktiviteter, leker, møter og fellesskap. Møtene kalles for Powerstation og inneholder både lovsang, undervisning, lek og bønn. På Stagedive har vi gode og trygge ledere, vi deler i smågrupper for å bli bedre kjent, og vi ønsker å legge til rette for gode opplevelser med Gud og med nye og gamle venner. På Stagedive kan ungdommer i VGS-alder være med som hjelpeledere, og unge voksne er med som ledere.  

I påsken er det Stagedive både på Vegårtun og i Fyresdal, i pinsen er det Stagedive i Nord-Norge, og midt i juli er det Stagedive i Stavern.

Jump

Om sommeren deler vi målgruppen for Stagedive i to, og Jump er leiren for de som skal begynne 8. klasse. Jump ligner på Stagedive, og de to leirene har mye felles program. I tillegg har Jump enda flere aktiviteter, og egne Powerstations som er spesielt tilrettelagt for aldersgruppen. På Jump er det høy ledertetthet, og lederne jobber for at ungdommene skal få en god overgang fra tweens til teens og en forrykende start på leirkarrieren.  

Jump arrangeres parallelt med Stagedive i Stavern.

Across

Across er leiren for de eldste ungdommene, i alderen 16-20 år. På Across får du gøye aktiviteter, spennende seminarer og tid til å henge med nye og gamle venner. Powerstation med lovsang, forkynnelse og bønn er sentralt også i denne leiren. Across har ledere som ønsker å bli kjent med ungdommene og ha det gøy sammen med dem.  

I 2021 arrangeres Across i lokalene til Ansgarskolen i Kristiansand. Med den gode kombinasjonen av spennende aktiviteter og god forkynnelse, ligger alt til rette for en god smakebit på bibelskolelivet.

Ansgarfestivalen

Hvordan er det å gå på bibelskole? Kom å prøv!

7.-9.juni 2024 sparkes den nye Ansgarfestivalen i gang for deg mellom 16-20 år! 

Ansgarfestivalen er en nysatsning og et samarbeid mellom Misjonskirken UNG og Ansgarskolen. 

Bibelskoleelevene er med og bidrar på forskjellige arenaer under festivalen. Det blir gode møter, lovsang og konsert, og masse aktiviteter du kan melde deg på både før og etter lunsj. Det blir leir og fellesskap, og en forsmak på hvordan det kan være å gå på bibelskole. 

 

For ungdomsledere

 

Taleserieverksted

En gang i halvåret møtes ungdomsledere fra hele landet. På disse samlingene planlegger vi forkynnelse for neste halvår. Her produseres det ressurser til ungdomsarbeidene, men ikke minst skapes det relasjoner mellom ansatte i de lokale menighetene. 

Ressursdeling

UNG ønsker å styrke det lokale ungdomsarbeidet. Vi lager ressurser som du kan ta i bruk i ditt ungdomsarbeid. Vi har ressurser for forkynnelse, grafikk, smågrupper, oppstart av nye arbeid, og for deg som er ansatt lokalt.

Ungdomskonsulenter

UNG har ansatte som er til for å støtte den lokale ungdomspastoren og ungdomsarbeideren. Har du et praktisk spørsmål? Har du noe du syns er vanskelig? Har du behov for en prat? Vi ønsker å snakke med deg. Ta kontakt med en av våre ungdomskonsulenter. 

Lurer du på noe?

Johnny Omdal

Ungdomskonsulent
omdaljohnny@gmail.com – 984 23 910

Helene I. Stensland

Ungdom- og tweenskonsulent
helene.is@mknu.no – 922 46 609

Mats Mooij Sveindal

Ungdomskonsulent
mats@mknu.no – 959 44 117

Kontonummer

3000 15 09000

Org.nr:

970 545 204

Følg oss på sosiale medier

Facebook

Instagram

YouTube

UNG er en del av kirkesamfunnet Misjonskirken Norge