UNGDOM

Misjonskirken UNG arrangerer leirer og lederskole for ungdom, og hjelper ungdomsledere i det lokale arbeidet.

For ungdom

 

Stagedive

Stagedive er leirene våre for de som går på ungdomsskolen, og det første året på VGS. I påsken er det Stagedive på Vegårtun og Fyresdal, i pinsen er det Stagedive i Nord-Norge og på sommeren er det i Stavern.
 
På våre leirer er det for det første fantastiske møter med god forkynnelse, lovsang, forbønn og fellesskap. Vi kaller møtene for POWER STATION. For det andre er leirene våre stappfulle av gøye aktiviteter, leker og annen morro. Da blir vi bedre kjent og skaper minner for livet. For det tredje er leiren krydret med en stor gjeng av frivillige ledere som ønsker å Gi Jesus videre til ungdommene som kommer på leir! Vi tror og håper at fellesskapet og møtene på leir kan være livsforvandlende!
 
På sommeren er Stagedive delt i to leirer; CAMP Stagedive og JUMP Stagedive. Opplegget på leirene er det samme, men det er aldersinndelte smågrupper i forbindelse med Power Station. Det samme gjelder for aktivitetene, dog selve aktiviteten er den samme.
 
For å melde deg på leirene og lese mer info, se stagedive.no.

Across

Across er leiren for deg som begynner i 2. vgs eller 3. vgs. Across arrangeres bare på sommeren. I påsken kan du som tilhører aldersgruppen til Across være med som hjelpeleder på Stagedive. 
 
På Across er det for det første fantastiske møter med god forkynnelse, lovsang, forbønn og fellesskap. Vi kaller møtene for POWER STATION. For det andre inneholder Across gøye aktiviteter, spennende seminarer, og mye tid til å henge med venner og nyte sommeren. For det tredje er Across krydret med ledere som ønsker å bli kjent med deg, ha det gøy med deg, og gi troen sin videre. Vi tror og håper at fellesskapet og møtene på Across kan være livsforvandlende og utrustende for deg! 
 
For å melde deg på leir og lese mer info, se stagedive.no
 

For ungdomsledere

 

Taleserieverksted

En gang i halvåret møtes ungdomsledere fra hele landet. På disse samlingene planlegger vi forkynnelse for neste halvår. Her produseres det ressurser til ungdomsarbeidene, men ikke minst skapes det relasjoner mellom ansatte i de lokale menighetene. 

Ressursdeling

UNG ønsker å styrke det lokale ungdomsarbeidet. Vi lager ressurser som du kan ta i bruk i ditt ungdomsarbeid. Vi har ressurser for forkynnelse, grafikk, smågrupper, oppstart av nye arbeid, og for deg som er ansatt lokalt.

Ungdomskonsulenter

UNG har ansatte som er til for å støtte den lokale ungdomspastoren og ungdomsarbeideren. Har du et praktisk spørsmål? Har du noe du syns er vanskelig? Har du behov for en prat? Vi ønsker å snakke med deg. Ta kontakt med en av våre ungdomskonsulenter. 

Lurer du på noe?

Johnny Omdal

Ungdomskonsulent
omdaljohnny@gmail.com – 984 23 910

Helene I. Stensland

Ungdom- og tweenskonsulent
helene.is@mknu.no – 922 46 609

Mats Mooij Sveindal

Ungdomskonsulent
mats@mknu.no – 959 44 117

Kontonummer

3000 15 09000

Org.nr:

970 545 204

Følg oss på sosiale medier

Facebook

Instagram

YouTube

Misjonskirken UNG er en del av kirkesamfunnet