EN KIRKE SÅ BRA AT DU VIL INVITERE VENNENE DINE MED

EN KIRKE SÅ BRA AT DU VIL INVITERE VENNENE DINE MED

Gjennom Touchpoint ønsker Misjonskirken UNG å nå unge voksne fra 18 år og oppover. Den drivende visjonen til arbeidet er å nå mennesker som er borte fra Gud og menighet, og gjøre dem til etterfølgere av Jesus.

Touchpoints fire fokusområder

*

MØTENE

Møtene er TPs viktigste samlingspunkt, hvor alle kommer sammen. Møtet varer én drøy time, og har en moderne profil med musikk og forkynnelse i sentrum. Vi legger vekt på kvalitet og forutsigbarhet når det gjelder tid, innhold og form, slik at de besøkende vet hva en kommer til.

CONNECT

Våre smågrupper! I Connect er det en mindre gruppe som kommer sammen og møtes i hjemmene. Her blir det delt om livet, troen, tvilen og alt i mellom – gjerne over noe snacks og en kopp kaffe. Ved dette lærer en mer om seg selv, Gud og Bibelen, og dype vennskap formes.

SOCIAL

Turer og aktiviteter hvor fokuset er å ha det gøy og bli kjent med nye mennesker. Her skal det være lett å bli med. Eksempler på arrangementer kan være tur i skog og mark, quiz, spillkveld eller jentekveld.

Tjeneste

Tjeneste er en flott måte å få bruke og utvikle gaver og talenter i Guds rike. Her er det plass for alle! Gjennom tjeneste bidrar en til fellesskapet og kommer mer på innsiden av Touchpoint.

Lokasjoner

Les mer på Touchpoint.no.

Kollektiv med disippelrytme

Troen er sårbar i overgangen til en en ny fase; flytting, ny skole, jobbskifte, nye venner og studietilværelse. Disippelhus er kollektiv av vanlige kristne som møter den hverdagen sammen, med oppfølging fra en menighet.

Disippelhus finner selv sammen og ordner eget sted å bo. En bor sammen og har en fast ukessamling. En lokal leder i en menigheten følger opp huset gjennom jevnlige samlinger og samtaler.

Les mer på disippelhus.no

Kontonummer

3000 15 09000

Org.nr:

970 545 204

Følg oss på sosiale medier

Facebook

Instagram

YouTube

Misjonskirken UNG er en del av kirkesamfunnet